Izbijeljivanje zubi

Kako do bijelijih zubi?

Izbijeljivanje zubi je postupak koji se koristi za uklanjanje mrlja i diskoloracija s površine zuba, čineći ih svjetlijima i bjeljima.

Izbjeljivanje zubi je jedan od najpopularnijih kozmetičkih stomatoloških postupaka jer može poboljšati izgled osmijeha i samopouzdanje pacijenta.

Metode izbjeljivanja zubi

In-office izbjeljivanje:
Ovo je postupak koji se odvija u stomatološkoj ordinaciji. Stomatolog nanosi snažniji izbjeljivač na zube i aktivira ga svjetlom ili laserskom energijom. Ova metoda obično daje brze i dramatične rezultate, često u jednoj ili nekoliko posjeta.
Kućno izbjeljivanje:
Za ovu metodu, stomatolog će izraditi prilagođene pladnjeve za pacijenta i dati im gel za izbjeljivanje. Pacijent će nositi ove pladnjeve kod kuće prema uputama stomatologa, obično nekoliko sati dnevno tijekom nekoliko tjedana, dok se postižu željeni rezultati.
Nadoknadni postupak izbjeljivanja:

Ova metoda kombinira in-office izbjeljivanje s korištenjem kućnih gelova za održavanje izbjeljenog rezultata. Nakon što se u uredu postigne željena razina izbjeljivanja, pacijent može koristiti kućne gelove kako bi produžio i održao rezultate izbjeljivanja.

Prije izbjeljivanja zubi, važno je da pacijent prođe pregled kod stomatologa kako bi se utvrdilo je li izbjeljivanje sigurno i prikladno za njihove zube i desni.

Također je važno napomenuti da izbjeljivanje neće promijeniti boju krunica, mostova ili drugih dentalnih nadomjestaka.

Nakon izbjeljivanja, važno je održavati dobru oralnu higijenu i izbjegavati konzumiranje hrane i pića koji bi mogli ponovno uzrokovati mrlje na zubima.

Naručite se na pregled

Očuvajte svoje oralno zdravlje i osigurajte blistav osmijeh - naručite se na pregled već danas kako biste započeli put prema zdravijim zubima i većem samopouzdanju.

Radno vrijeme

Ujutro:
Srijeda- petak – 9h do 15h

Popodne:
Ponedjeljak – Utorak – Četvrtak – 13h do 20h

Termin po dogovoru

Kontakt

DOBOJSKA 36,
10 000 ZAGREB